Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kol çanta görmek

Rüyada beyaz kol çanta görmek

Rüyada beyaz kol çanta görmek aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, işinde itibar edineceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına yorulur.

Rüyada beyaz kol çanta gördüyseniz:

  • Sebepsiz bir gerilim içinde olabilirsiniz.

Rüyada beyaz kol çantası almak her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine delalettir.

Rüyada beyaz kol çantası görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada beyaz kol çanta görmek rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına işarettir.

Rüyada kol çantası bulmak yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni kol çantası almak tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine işarettir.

Rüyada kol çantasının kaybolduğunu görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına tabir olunur.

Rüyada koluna çanta taktığını görmek kazancını birkaç kat arttıracağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine alamet eder.

Rüyada yeşil kol çantası görmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments