Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol çantası bulmak

Rüyada kol çantası bulmak

Rüyada kol çantası bulmak rahat ettiği bir döneme gireceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, halinin iyi olduğuna, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, doğru olanı seçeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kol çantası bulmak gördüyseniz:

  • Evliyseniz, biraz temkinli olmanız gerekiyor.

Rüyada kol çantası bulmak dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kol çantasını kaybettiğini görmek hasret giderileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına delalet eder.

Rüyada kol çantasının kaybolduğunu görmek küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına inanılır.

Rüyada kol çantasını kaybetmek düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına delalet etmektedir.

Rüyada kol çantasını çaldırmak çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kol çanta görmek zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kol çantası almak yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil kol çantası görmek sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments