Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil kol çantası görmek

Rüyada yeşil kol çantası görmek

Rüyada yeşil kol çantası görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, birçok dertle muhatap olacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine yorulur.

Rüyada yeşil kol çantası gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz, işleriniz ya da aşk hayatınızla ilgili konularda gerçeklerin anlaşılmasını sağlayacak ipuçları yüzünü gösterebilir.

Rüyada yeşil kol çantası görmek bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına yorulur.

Rüyada siyah kol çanta görmek edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada kol çantası görmek pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, düşünmeden adımlar atayacağına yorulur.

Rüyada kol çantası takmak işinde profesyonel kimse olacağına, mutsuz olacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine delalet eder.

Rüyada kol çantasını kaybetmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi kol çantası görmek borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, makam edineceğine, itibar kazanacağına işarettir.

Rüyada kırmızı kol çanta görmek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kol çantasını kaybettiğini görmek çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments