Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni kol çantası almak

Rüyada yeni kol çantası almak

Rüyada yeni kol çantası almak hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, dik durmaya çalışacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada yeni kol çantası almak gördüyseniz:

  • Eviniz, yaşadığınız yer ya da ailenizle ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Rüyada yeni kol çantası almak çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine delalettir.

Rüyada yeni kol çantası görmek sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kol çantası görmek sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, hastalıkların uzak duracağına delalet eder.

Rüyada mavi kol çantası görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada siyah kol çantası görmek sıkıntının günden güne artacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı kol çantası görmek büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, geçim derdi yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kol çantasını kaybetmek tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi kol çantası almak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments