Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koluna çanta taktığını görmek

Rüyada koluna çanta taktığını görmek

Rüyada koluna çanta taktığını görmek kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada koluna çanta taktığını gördüyseniz:

  • Bazı münakaşalar yapabilir, dargınlıklar yaşayabilirsiniz.

Rüyada koluna çanta taktığını görmek çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada koluna saat taktığını görmek iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın kol saati taktığını görmek işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine işaret eder.

Rüyada kol saati taktığını görmek yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine işaret eder.

Rüyada koluna altın bilezik taktığını görmek ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına tabir olunur.

Rüyada koluna bilezik taktığını görmek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına delalettir.

Rüyada beyaz kol çantası görmek dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına delalet etmektedir.

Rüyada kol çantasının çalındığını görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments