Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kol çantası görmek

Rüyada beyaz kol çantası görmek

Rüyada beyaz kol çantası görmek sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, muradın gerçekleşeceğine, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kol çantası gördüyseniz:

  • Bazı kişiler, siz onların yerinde olsanız, sizin davranmayı seçeceğiniz yönde davranmayabilirler.

Rüyada beyaz kol çanta görmek rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, sorunların ve dertlerin biteceğine, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kol çantası almak tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, hayırlı kapıların açılacağına, bir sıkıntıya girmeye yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kol çantası görmek eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına alamet eder.

Rüyada kırmızı kol çanta görmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kol çantası takmak dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, çok hayırlı işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada kol çanta görmek rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, zor ve kötü günlerin geleceğine, zorlukları teker teker aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kol çantasının çalındığını görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada yeşil kol çantası görmek özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments