Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol çantasının kaybolduğunu görmek

Rüyada kol çantasının kaybolduğunu görmek

Rüyada kol çantasının kaybolduğunu görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine alamet eder.

Rüyada kol çantasının kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Bir türlü karar verememeniz nedeniyle birçok işinizi sonuçlandıramıyabilirsiniz.

Rüyada kol çantasının kaybolduğunu görmek hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, nefsine yenileceğine işaret eder.

Rüyada çanta kaybolduğunu görmek kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, ömrünün uzun olacağına, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına delalettir.

Rüyada çantamın kaybolduğunu görmek amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, tartışmaların sona ereceğine, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çantasının kaybolduğunu görmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına rivayet eder.

Rüyada çanta kaybolmak bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada çantası kaybolmak durgun giden işlerin açılacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çantanın kaybolduğunu görmek bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, işlerinin günden güne açılacağına işarettir.

Rüyada kahverengi kol çantası görmek hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments