Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kol çantası almak

Rüyada beyaz kol çantası almak

Rüyada beyaz kol çantası almak kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kol çantası almak gördüyseniz:

  • Açık fikirli olursanız değişime uğramakta olan bir ilişkiyi, iş birliğini ya da ortaklığı aşırı tepkilerden veya aynı şiddette cevaplardan koruyabilirsiniz.

Rüyada beyaz kol çanta görmek hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına işarettir.

Rüyada beyaz kol çantası almak saygınlık göreceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine delalettir.

Rüyada beyaz kol çantası görmek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kahverengi kol çantası görmek daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına işaret eder.

Rüyada kol çantasının çalındığını görmek fakirlik ve yokluk göreceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine inanılır.

Rüyada koluna çanta taktığını görmek mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına delalet eder.

Rüyada yeni kol çantası görmek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, pek çok kişiye yanında iş vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı kol çantası görmek işlerinin karışacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments