Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kemer almak

Rüyada beyaz kemer almak

Rüyada beyaz kemer almak yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına yorulur.

Rüyada beyaz kemer almak gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizi yenileyebilir ya da ailecek önem verdiğiniz bir amacınızı gerçekleştirecek başlangıcı yapabilirsiniz.

Rüyada beyaz kemer almak manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada beyaz kemer görmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına delalettir.

Rüyada beyaz kemer takmak doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, parasının ve malının artacağına, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada elbise kemeri görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, doğruluktan ayrılmayacağına delalet eder.

Rüyada sarı kemer takmak kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada hediye kemer almak kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kemer sıkmak moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine kemer vermek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments