Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kemer takmak

Rüyada beyaz kemer takmak

Rüyada beyaz kemer takmak mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz kemer takmak gördüyseniz:

  • Yani kimseden yardım istemeden kendi çabalarınızla bir şeyler yapmanız gerekiyor.

Rüyada beyaz kemer takmak tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada birine kemer takmak kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına işaret eder.

Rüyada kırmızı kemer takmak verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, düşmanlarını bile affedeceğine delalet eder.

Rüyada beline kemer takmak kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine inanılır.

Rüyada kalın kemer takmak kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, mal kayıpları da yaşayacağına işarettir.

Rüyada boynuna kemer takmak sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, yardım edeceğine, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah kemer takmak yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, rahat edilecek bir projeye girileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına işaret eder.

Rüyada mavi kemer takmak hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, kul hakkına girmeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments