Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elbise kemeri görmek

Rüyada elbise kemeri görmek

Rüyada elbise kemeri görmek tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, yüzünün güleceğine, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, yeni bir ilişkiye başlayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, darlığa düşeceğine işaret eder.

Rüyada elbise kemeri gördüyseniz:

  • Belli işlerinizi bitirebilmek için gereken zamanı ayırmanız gerekiyor.

Rüyada elbise kemeri görmek aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına delalet eder.

Rüyada birinin kemer taktığını görmek doğruluktan ayrılmayacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kemer bağlamak zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine inanılır.

Rüyada yeşil kemer takmak aradığı çareleri bulacağına, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine alamet eder.

Rüyada kemer aldığını görmek hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bayan kemeri görmek kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına işaret eder.

Rüyada rugan kemer görmek kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, kişinin yaşamının değişeceğine yorulur.

Rüyada siyah kemer almak umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments