Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kemer görmek

Rüyada beyaz kemer görmek

Rüyada beyaz kemer görmek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ortaklı işlere iştirak edileceğine, olaylı günler geçireceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, zengin olunacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına delalet eder.

Rüyada beyaz kemer gördüyseniz:

  • Biraz zaman isteyip, olayların ortaya çıkmasına izin vermelisiniz.

Rüyada beyaz kemer almak iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kemer takmak bedenen de ruhen de şifa bulacağına, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, eline geçen kazancı daha da arttıracağına tabir olunur.

Rüyada beyaz kemer görmek yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, Allah’a dua edeceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kemer sıkmak yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına işarettir.

Rüyada siyah kemer görmek şansın bir türlü dönmeyeceğine, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına inanılır.

Rüyada kemerli burun görmek mutlu ve güzel günlerin geleceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı kemer görmek yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada belinde altın kemer görmek şeref ve rütbeye, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments