Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı kemer takmak

Rüyada sarı kemer takmak

Rüyada sarı kemer takmak kötü duygularını yeneceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına işarettir.

Rüyada sarı kemer takmak gördüyseniz:

  • Yetenekleriniz sayesinde birçok fırsatı aynı anda değerlendirebilirsiniz.

Rüyada sarı kemer takmak hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada beline kemer takmak mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada kalın kemer takmak hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine delalettir.

Rüyada pembe kemer takmak aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, mutluluk gözyaşı dökeceğine tabir olunur.

Rüyada mavi kemer takmak istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada boynuna kemer takmak yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, nasibin de kısmetlerin de artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bele kemer takmak karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine işaret eder.

Rüyada birine kemer takmak toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments