Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hediye kemer almak

Rüyada hediye kemer almak

Rüyada hediye kemer almak artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, önünün kapanacağına yorulur.

Rüyada hediye kemer almak gördüyseniz:

  • Bazı plan, iş ya da ilişkileriniz giderek daha da zarar verici olmaya başlayabilir.

Rüyada kemer hediye etmek artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kemer hediye almak kısa sürede başarısının artacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada hediye kemer almak kısmetinin her zaman açık olacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacağına, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına işarettir.

Rüyada beyaz kemer takmak kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kemer çözmek kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, zenginliğe kavuşacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah kemer taktığını görmek uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, ticaret hayatına atılacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kemer sıkmak eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bele kemer takmak atılan adımların zarar getireceğine, görme ve alma şansına sahip olacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments