Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kelebek sürüsü görmek

Rüyada beyaz kelebek sürüsü görmek

Rüyada beyaz kelebek sürüsü görmek maddi olarak çok kayıp vereceğine, zahmete ve derde düşeceğine, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, verdiği vaatleri yerine getireceğine, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, başarısızlıklara düşeceğine, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına yorulur.

Rüyada beyaz kelebek sürüsü gördüyseniz:

  • Çok fazla üzerinde durmamanız durumunda akabinde her şeyin yoluna girdiğini görebilirsiniz.

Rüyada beyaz kelebek sürüsü görmek gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir sürü kelebek görmek hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, karamsarlığa düşeceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına inanılır.

Rüyada kelebek sürüsü görmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada beyaz kelebek görmek rahat bir hayata başlayacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük beyaz kelebek görmek çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada siyah beyaz kelebek görmek şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, verimliliğinin artacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz at sürüsü görmek uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına yorulur.

Rüyada bir sürü beyaz at görmek ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, sorunlarını teker teker aşacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments