Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz at sürüsü görmek

Rüyada beyaz at sürüsü görmek

Rüyada beyaz at sürüsü görmek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına alamet eder.

Rüyada beyaz at sürüsü gördüyseniz:

  • Belli plan, proje veya ilişkilerin işleyişi konusundaki gerçek fikirlerinizi ortaya çıkartmak isteyebilirsiniz.

Rüyada beyaz at sürüsü görmek evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, parasının ve makamının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir sürü beyaz at görmek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir sürü kahverengi at görmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına alamet eder.

Rüyada bir sürü at görmek maddi konuların çözüme kavuşacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada at sürüsü görmek daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine işaret eder.

Rüyada siyah at sürüsü görmek kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sürü at görmek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine alamet eder.

Rüyada bir sürü atlar görmek zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, kendisini daha rahat hissedeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments