Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah beyaz kelebek görmek

Rüyada siyah beyaz kelebek görmek

Rüyada siyah beyaz kelebek görmek ağız tadının yerine geleceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, çok kötü günler göreceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, kişinin geçiminin zorlaşacağına alamet eder.

Rüyada siyah beyaz kelebek gördüyseniz:

  • Doğru cevaplar alamıyorsanız, biraz uzaklaşmanızda fayda var.

Rüyada siyah beyaz kelebek görmek son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına tabir olunur.

Rüyada siyah kelebek görmek ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz kelebek sürüsü görmek planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük beyaz kelebek görmek önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine işaret eder.

Rüyada beyaz kelebek görmek kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, borçlanacağına, işini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah ve beyaz araba görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada siyah beyaz renk görmek yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada siyah beyaz eşarp görmek uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, dedikodu edeceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments