Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü kelebek görmek

Rüyada bir sürü kelebek görmek

Rüyada bir sürü kelebek görmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada bir sürü kelebek gördüyseniz:

  • Kendi işlerinizi yapmaya odaklanmanız durumunda olacakları kontrol etme şansı bulabilirsiniz.

Rüyada beyaz kelebek sürüsü görmek hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına inanılır.

Rüyada bir sürü kelebek görmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kelebek sürüsü görmek gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın kelebek görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kelebek olduğunu görmek büyük bir proje ortaya koyacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine inanılır.

Rüyada kelebek sevmek kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada rengarenk kelebek görmek geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine yorulur.

Rüyada kelebek doğurmak güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments