Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük beyaz kelebek görmek

Rüyada büyük beyaz kelebek görmek

Rüyada büyük beyaz kelebek görmek huzurlu, mutlu olacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, kendisini daha rahat hissedeceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük beyaz kelebek gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda cinsiyetiniz ne olursa olsun erkeklerle anlaşmazlıklara açıksınız.

Rüyada büyük beyaz kelebek görmek ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok büyük kelebek görmek sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine delalet eder.

Rüyada büyük bir kelebek görmek bolluk ve bereket elde edeceğine, kredi çekileceğine, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine işaret eder.

Rüyada büyük renkli kelebek görmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, helal lokmalar yiyeceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük mavi kelebek görmek maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına yorulur.

Rüyada büyük kelebek görmek çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına tabir olunur.

Rüyada siyah beyaz kelebek görmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kelebek görmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments