Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü beyaz at görmek

Rüyada bir sürü beyaz at görmek

Rüyada bir sürü beyaz at görmek özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, rahata ereceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada bir sürü beyaz at gördüyseniz:

  • Bazı adımlar atmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada beyaz at sürüsü görmek ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir sürü beyaz at görmek sorunların tek kalemde silineceğine, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, evlenme yolunda adım atacağına alamet eder.

Rüyada bir sürü atlar görmek endişelerin biteceğine, kafasını rahatlatacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine işaret eder.

Rüyada bi sürü at görmek hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada siyah at sürüsü görmek hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada atın arkasından sürüklenmek kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sürü at görmek zevkli ve güzel hale geleceğine, başarı için yılmadan çalışılacağına, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada at sürüsü görmek sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments