Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelebek sürüsü görmek

Rüyada kelebek sürüsü görmek

Rüyada kelebek sürüsü görmek kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada kelebek sürüsü gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan kişiler bazı kararlar almanıza yardım edebilir.

Rüyada kelebek sürüsü görmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet eder.

Rüyada bir sürü kelebek görmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, berekete ve zenginliğe ulaşacağına delalettir.

Rüyada beyaz kelebek sürüsü görmek becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına yorulur.

Rüyada odanın içinde kelebek görmek güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kelebek kovalamak dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kelebek kolye görmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, neşesini ve huzurunu yitireceğine tabir olunur.

Rüyada küçük kelebek görmek aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kelebek uçtuğunu görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, malların artacağına, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments