Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kelebek görmek

Rüyada beyaz kelebek görmek

Rüyada beyaz kelebek görmek ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye rivayet eder.

Rüyada beyaz kelebek gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun özel ilişkilerinizle ilgilenmememeniz gerekiyor.

Rüyada beyaz kelebek sürüsü görmek tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, önün açılacağına, sıkıntılarını aşacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kelebek görmek hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, gönlünün rahata ereceğine, çok büyük kısmetler kazanacağına inanılır.

Rüyada siyah beyaz kelebek görmek çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, yeni mallara kavuşacağına alamet eder.

Rüyada büyük beyaz kelebek görmek hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, zor durumlara düşüleceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine delalettir.

Rüyada kelebek yediğini görmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, ondan faydalanacağına, onunla bir ömür mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kelebeği öldürdüğünü görmek fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına yorulur.

Rüyada kozadan çıkan kelebek görmek verilen emeklerin karşılığını bulacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kelebeğin kozadan çıktığını görmek işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments