Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kedi kesmek

Rüyada beyaz kedi kesmek

Rüyada beyaz kedi kesmek bol hayır duası alınacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, sevdiği kişileri de yanına alacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına yorulur.

Rüyada beyaz kedi kesmek gördüyseniz:

  • Sosyal faaliyetlere katılımınız arttıkça farklı konulardaki ilerlemenizde hızlanabilir veya önünüzde farklı olanaklar oluşabilir.

Rüyada beyaz kedi kesmek verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına işaret eder.

Rüyada kedinin tüyünü kesmek iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Rüyada kedi kafası kesmek hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kişinin her türlü zenginliğine, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi köpek kesmek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, elinin bollaşmasına vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada kara kedi kesmek afiyette olacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, istediği herşeye sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi kuyruğu kesmek sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin tüylerini kesmek hasta ise iyileşeceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedi tırnağı kesmek gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments