Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin tüylerini kesmek

Rüyada kedinin tüylerini kesmek

Rüyada kedinin tüylerini kesmek büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, keyifli hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada kedinin tüylerini kesmek gördüyseniz:

  • Gayret göstermeniz gerekecek gibi duruyor.

Rüyada kedinin tüylerini kesmek kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada kedinin tüyünü kesmek işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada tüylerini kesmek beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada tüyleri kesmek büyük bir maddi refaha kavuşacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada köpek tüyü kesmek yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, kazançlarının gittikçe azalacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tüy kesmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada koyunun tüylerini kesmek sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, kazancının günden güne düşeceğine, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kasık tüylerini kesmek hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments