Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara kedi kesmek

Rüyada kara kedi kesmek

Rüyada kara kedi kesmek sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, sonucun kişi için hayırlı olacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, çok daha iyi günler göreceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, aile huzurunuzun bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kara kedi kesmek gördüyseniz:

  • Gerçekleri öğrenme arzumuz artabilir.

Rüyada kara kedi kesmek şifaya kavuşacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine delalet eder.

Rüyada kara koç kesmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, makamının ve itibarının yükseleceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına delalet eder.

Rüyada kara tavuk kesmek uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kara kedi tarafından kovalanmak yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada kara kedi atmak hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada kara kedi ısırdığını görmek yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kara kediyi sevmek özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada kedi kara görmek yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments