Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi köpek kesmek

Rüyada kedi köpek kesmek

Rüyada kedi köpek kesmek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, geçimi zorluklarla kazanacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi köpek kesmek gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki kişiler katılımcı olmasa da, sizin, en kötü şeyin bile iyi tarafını görmeye çalışmanızda fayda var.

Rüyada kedi köpek kesmek ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına yorulur.

Rüyada kedi kafası kesmek kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedi kulağı kesmek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedi kesmek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine yorulur.

Rüyada kedinin kafasını kesmek işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedinin kuyruğunu kesmek fenalıkta bulunmaya, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına alamet eder.

Rüyada beyaz kedi kesmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine delalettir.

Rüyada kedi eti kesmek hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments