Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi kuyruğu kesmek

Rüyada kedi kuyruğu kesmek

Rüyada kedi kuyruğu kesmek iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine, huzurlu bir hayata adım atacağına, baht açıklığına ve şansın döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedi kuyruğu kesmek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu, iş hayatınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda sezgilerinize güvenmeniz durumunda en doğru yaklaşımla ilerleme şansınız olabilir.

Rüyada kedi kuyruğu kesmek lüks şekilde yaşayacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedinin kuyruğunu kesmek parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanın kuyruğunu kesmek olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına işaret eder.

Rüyada at kuyruğu kesmek bolluk ve berekete kavuşacağına, yıkılacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine işarettir.

Rüyada akrep kuyruğunu kesmek sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada yılan kuyruğunu kesmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah katında günahlarının affolacağına inanılır.

Rüyada köpeğin kuyruğunu kesmek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına inanılır.

Rüyada kedi kuyruğu yemek hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments