Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi kafası kesmek

Rüyada kedi kafası kesmek

Rüyada kedi kafası kesmek şansın önünün kesileceğine, mutlu ve keyifli hissedeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, ona özlemle sarılacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye delalettir.

Rüyada kedi kafası kesmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişilerle fikir çatışması yaşayabilirsiniz.

Rüyada kedinin kafasını kesmek rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine işaret eder.

Rüyada kedi kafası kesmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, büyük savaşların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada birinin kafasını kesmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, büyük miktarda para kazanacağına, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün kafasını kesmek ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, üzüleceğine ve hastalanacağına delalet eder.

Rüyada oğlunun kafasını kesmek yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına alamet eder.

Rüyada kendi kafasını kesmek zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına tabir olunur.

Rüyada insanın kafasını kesmek işindeki bereketin de çoğalacağına, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına tabir olunur.

Rüyada kafa kesmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments