Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin tüyünü kesmek

Rüyada kedinin tüyünü kesmek

Rüyada kedinin tüyünü kesmek sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına delalettir.

Rüyada kedinin tüyünü kesmek gördüyseniz:

  • Eskiden tanıdığınız bazı kişiler size destek vermek istediklerini veya arkanızda olduklarını bildirebilirler.

Rüyada kedinin tüylerini kesmek ardından sevinçli bir haber alınacağına, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedinin tüyünü kesmek üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine işarettir.

Rüyada tüyleri kesmek yani babasına benzeyeceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına işaret eder.

Rüyada köpek tüyü kesmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine inanılır.

Rüyada tüylerini kesmek heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, varlıklı kimse olacağına işaret eder.

Rüyada koyun tüylerini kesmek yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına tabir olunur.

Rüyada kasık tüylerini kesmek uzun süre kendini toparlayamayacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, arkadaştan görülecek faydaya rivayet eder.

Rüyada tüy kesmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments