Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyüklerinin elini öpmek

Rüyada büyüklerinin elini öpmek

Rüyada büyüklerinin elini öpmek sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, donanımlı kılacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyüklerinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Karşı cinsle ilgili gerilimli olaylar yaşayabilirsiniz.

Rüyada büyük bir zatın elini öpmek müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına işarettir.

Rüyada din büyüğünün elini öpmek rahat bir nefes alınacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aile büyüklerinin elini öpmek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine işaret eder.

Rüyada büyüklerinin elini öpmek sorunlarının sürekli artacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada bir büyüğün elini öpmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada büyüğünün elini öpmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, kişinin fakirleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir devlet büyüğünün elini öpmek yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına yorulur.

Rüyada büyük birinin elini öpmek sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments