Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir büyüğünün elini öpmek

Rüyada bir büyüğünün elini öpmek

Rüyada bir büyüğünün elini öpmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, işlerin yoluna sokulacağına, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir büyüğünün elini öpmek gördüyseniz:

  • Yeni ilgi alanları keşfedebilir veya yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Rüyada büyük eli öpmek sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük bir zatın elini öpmek ona mutluluk getireceğine, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada din büyüğünün elini öpmek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, bunun için sabırsızlanacağına işarettir.

Rüyada büyüğünün elini öpmek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada büyüklerinin elini öpmek daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına yorulur.

Rüyada devlet büyüğünün elini öpmek kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada aile büyüklerinin elini öpmek sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, mahsullerin fazlalaşacağına inanılır.

Rüyada büyük zatların elini öpmek sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments