Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kapı silmek

Rüyada beyaz kapı silmek

Rüyada beyaz kapı silmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, işlerinin hızlanacağına, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, tatsızlık olacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına delalettir.

Rüyada beyaz kapı silmek gördüyseniz:

  • Karşı tarafın ailesi sorun olabilir.

Rüyada beyaz kapı silmek sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, ferah düzeyinin yükseleceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine yorulur.

Rüyada tahta kapı silmek karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada kapı eşiği silmek eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine alamet eder.

Rüyada dış kapı silmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, kolaylığa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapı sildiğini görmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapı silmek kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada kapı önünü silmek huzurlu günlerin geleceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına inanılır.

Rüyada kapıyı silmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments