Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı önünü silmek

Rüyada kapı önünü silmek

Rüyada kapı önünü silmek patlama noktasına geleceğine, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, uzun süre işsizlik çekeceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, her geçen gün başarılarının artacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına yorulur.

Rüyada kapı önünü silmek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren yeni gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada kapı önü silmek eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kapı önünü silmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada kapı eşiğini silmek variyetinin her geçen gün artacağına, sıkıntılarını arkasında bırakacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapı silmek yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapıyı silmek iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, üzüntülerinin biteceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tahta kapı silmek sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, o işi canlandıracağına delalettir.

Rüyada kapı eşiği silmek uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada cam kapı silmek atılan adımların zarar vereceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments