Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapıyı silmek

Rüyada kapıyı silmek

Rüyada kapıyı silmek itibar göreceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, ondan kazanç elde edeceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapıyı silmek gördüyseniz:

  • Rüya sembollerini anlamladırabilen kişilerle sohbetleriniz çoğalabilir.

Rüyada kapıyı silmek gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapı eşiği silmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapı pencere silmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dış kapı silmek başarı ve zafer kazanacağına, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada kapı silmek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapı önünü silmek elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada kapı sildiğini görmek aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, huzurunun bozulacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına inanılır.

Rüyada kapı önü silmek ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments