Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı silmek

Rüyada kapı silmek

Rüyada kapı silmek kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapı silmek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişiler size desteklerini açıkça gösterebilirler.Eskiden tanıdığınız kişilerle bağlantı kurmanızın maddi ya da başka türlü bedelleri olsa da, oldukça bilgilendirici olabilir.

Rüyada kapı eşiğini silmek kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına tabir olunur.

Rüyada kapı sildiğini görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, elindeki işten büyük zararlar göreceğine işarettir.

Rüyada tahta kapı silmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına delalet eder.

Rüyada kapıyı silmek bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine inanılır.

Rüyada kapı önünü silmek daha fazla gelire kavuşacağına, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada kapı önü silmek bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, bol rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cam kapı silmek geçmişini arkada bırakacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, arkasından gıybet edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapı silmek yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments