Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı sildiğini görmek

Rüyada kapı sildiğini görmek

Rüyada kapı sildiğini görmek ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine delalet eder.

Rüyada kapı sildiğini gördüyseniz:

  • Mükemmel görünmeyen şeylere henüz konsantre olmamanızda fayda var.

Rüyada cam kapı silmek aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada kapı önü silmek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine delalet eder.

Rüyada beyaz kapı silmek kendisini ailesine vereceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapı pencere silmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine işaret eder.

Rüyada kapı silmek dayanışma içinde kalacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına delalet eder.

Rüyada kapı önünü silmek iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine delalet eder.

Rüyada kapı eşiğini silmek fırsatların istenmeden harcanacağına, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada kapıyı silmek dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments