Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta kapı silmek

Rüyada tahta kapı silmek

Rüyada tahta kapı silmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına işarettir.

Rüyada tahta kapı silmek gördüyseniz:

  • İmajınızı korumanız veya güçlendirme şansını kaçırmamanız gerekiyor.

Rüyada tahta kapı silmek niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına işarettir.

Rüyada kara tahtayı silmek makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, üzgün olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tahtayı silmek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada yazı tahtası silmek rahatın kaçacağına, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine işarettir.

Rüyada yazı tahtasını silmek iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, maddi zarar edeceğine, sıkıntı ile geçimini sağlamaya delalet etmektedir.

Rüyada tahta silmek düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapı önünü silmek işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, kurtuluşu yakalayacağına, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına işaret eder.

Rüyada kapı silmek her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments