Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kanatlı melek görmek

Rüyada siyah kanatlı melek görmek

Rüyada siyah kanatlı melek görmek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine delalettir.

Rüyada siyah kanatlı melek gördüyseniz:

  • Boğanın hayalleri ötekilere benzemez, farklıdır.

Rüyada siyah kanatlı melek görmek ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada melek kanadı takmak başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, insanlar tarafından tanınacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada melek kanadı görmek rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, hastalıkların biteceğine, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kanatlı melek olmak kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine işarettir.

Rüyada kanadı kırık melek görmek kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına inanılır.

Rüyada beyaz kanatlı melek görmek herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına alamet eder.

Rüyada kanatlı melek görmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, isteklerinin erteleneceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine inanılır.

Rüyada siyah melek görmek tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments