Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanatlı melek görmek

Rüyada kanatlı melek görmek

Rüyada kanatlı melek görmek kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kanatlı melek gördüyseniz:

  • İşleri tamamlamaya ya da tamamlatmaya çalışırken çabuk öfkelenebilirsiniz.

Rüyada kanatlı melek olmak alım gücünün zayıflamayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına alamet eder.

Rüyada kanatlı melek görmek uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine rivayet eder.

Rüyada kanadı kırık melek görmek rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına yorulur.

Rüyada melek kanadı görmek zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, daha fazla para kazanacağına, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına delalet eder.

Rüyada siyah kanatlı melek görmek hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada beyaz kanatlı melek görmek çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, dileklerin gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada melek kanadı takmak ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına delalet etmektedir.

Rüyada melekle uçmak bunu şeref sayacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments