Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanatlı melek olmak

Rüyada kanatlı melek olmak

Rüyada kanatlı melek olmak çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kanatlı melek olmak gördüyseniz:

  • Başkaları yararına değil kendi çıkarlarınız için çalışmak gerektiğini fark edebilirsiniz.

Rüyada beyaz kanatlı melek görmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah kanatlı melek görmek esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada melek kanadı takmak asosyal bir insan haline geleceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kanatlı melek görmek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine tabir olunur.

Rüyada kanatlı melek olmak gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına delalettir.

Rüyada kanadı kırık melek görmek elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, elinin de bolluk ve bereket göreceğine tabir olunur.

Rüyada melek kanadı görmek disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, bol muhabbette kalacağına rivayet eder.

Rüyada kabenin üstünde melek görmek eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments