Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanadı kırık melek görmek

Rüyada kanadı kırık melek görmek

Rüyada kanadı kırık melek görmek yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, insan içine çıkmak istemeyeceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada kanadı kırık melek gördüyseniz:

  • Eski problemleri çözmeniz daha iyi bir yaşam tarzı doğurabilecek yoldan ilerlemenizi sağlayabilir.

Rüyada kanadı kırık melek görmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada melek kanadı takmak uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine delalet eder.

Rüyada melek kanadı görmek edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine yorulur.

Rüyada kanatlı melek olmak yeni şeyler keşfedeceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kanatlı melek görmek durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına alamet eder.

Rüyada siyah kanatlı melek görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kanatlı melek görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kanadı kırık tavuk görmek üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, aile içinden birinin gurbete çıkmasına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments