Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada melek kanadı görmek

Rüyada melek kanadı görmek

Rüyada melek kanadı görmek manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, kişinin alım gücünün yükseleceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, yeni bir hayat kurulacağına delalettir.

Rüyada melek kanadı gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi paylaşabilir, birlikte zaman geçirmekten hoşlandığınız kişileri ziyaret edebilir, yolculuk yapabilir veya bir topluluk aktivitesine dahil olmanızı sağlayabilecek planlar yapabilirsiniz.

Rüyada beyaz kanatlı melek görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kanatlı melek görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine yorulur.

Rüyada kanadı kırık melek görmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada melek kanadı görmek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, sadece kendisini düşüneceğine, gelirinin de garanti altında olacağına delalet eder.

Rüyada kanatlı melek olmak kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah kanatlı melek görmek sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına yorulur.

Rüyada melek kanadı takmak borçlarını kolayca ödeyeceğine, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına işarettir.

Rüyada melek tüyü görmek yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments