Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada melek kanadı takmak

Rüyada melek kanadı takmak

Rüyada melek kanadı takmak dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada melek kanadı takmak gördüyseniz:

  • Mevcut maddi sıkıntıya rağmen giriştiğiniz her konuda başarılı olabilirsiniz.

Rüyada melek kanadı takmak gerginliğin biteceğine, kafasına göre birini bulacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah kanatlı melek görmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kanatlı melek görmek yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada melek kanadı görmek parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz kanatlı melek görmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, günah ve suç işleyeceğine, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kanadı kırık melek görmek çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine alamet eder.

Rüyada kanatlı melek olmak kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına delalet eder.

Rüyada kanat takmak gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments