Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanatlı atla uçmak

Rüyada kanatlı atla uçmak

Rüyada kanatlı atla uçmak sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, maddi kolaylığa ulaşacağına, daha fazla yakınlaşacağına, zor günlerin biteceğine, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kanatlı atla uçmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere yanıldıklarını söylemeniz, sadece kendilerini ispat için daha fazla zamanınızı almaları anlamına gelebilir.

Rüyada kanatlı atla uçmak hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına delalettir.

Rüyada kanatla uçmak başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada uçağın kanadında uçmak rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kanatlı uçmak elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, nefsini terbiye etmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada kanat çırparak uçmak yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine tabir olunur.

Rüyada kanatlanarak uçmak gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kanat takıp uçmak onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kanatlarıyla uçmak kötü günleri geride bırakacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments