Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan beyaz kanatlı at görmek

Rüyada uçan beyaz kanatlı at görmek

Rüyada uçan beyaz kanatlı at görmek çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, büyük sorunların yaşanacağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine işaret eder.

Rüyada uçan beyaz kanatlı at gördüyseniz:

  • Amaçlarınızı ya da yeteneklerinizi tamamlayan kişilerle ilişkilerinizi geliştirmeniz gerekiyor.

Rüyada uçan kanatlı beyaz at görmek uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada uçan beyaz kanatlı at görmek başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada kanatlı uçan at görmek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, ilişkilerin noktalanacağına, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada uçan kanatlı at görmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kanatlı beyaz at görmek hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada beyaz kanatlı at görmek dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına delalet eder.

Rüyada beyaz uçan at görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçan beyaz at görmek her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments