Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanatlı siyah at görmek

Rüyada kanatlı siyah at görmek

Rüyada kanatlı siyah at görmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine alamet eder.

Rüyada kanatlı siyah at gördüyseniz:

  • Kendiliğinden gelişen olaylar sizin belli konularda serbest kalmanıza yardım edebilir.

Rüyada kanatlı siyah at görmek rızkından olacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kanatlı at görmek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına alamet eder.

Rüyada uçan beyaz kanatlı at görmek hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada uçan kanatlı at görmek eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kanatlı at görmek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine delalettir.

Rüyada kanatları olan at görmek yolunda giden hayatın bozulacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, büyük başarılara imza atacağına yorulur.

Rüyada beyaz kanatlı at görmek tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına işaret eder.

Rüyada uçan kanatlı beyaz at görmek aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, helal lokmalar yiyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments