Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kanat görmek

Rüyada beyaz kanat görmek

Rüyada beyaz kanat görmek lüks içinde olacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, iyi geçiminin biteceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, müşkül durumların üstesinden geleceğine, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kanat gördüyseniz:

  • Yerine getirilmeyen sözler veya sorumluluklar ya da üzerinde anlaşılamayan değişiklikler bir ilişkinize zarar verebilir.

Rüyada beyaz kanatlı melek görmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına tabir olunur.

Rüyada uçan kanatlı beyaz at görmek gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine inanılır.

Rüyada beyaz kanatlı at görmek sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine yorulur.

Rüyada kanadı kırık beyaz güvercin görmek kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine yorulur.

Rüyada uçan beyaz kanatlı at görmek sevilen bir dostun geleceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, başına türlü belalar geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kanat görmek tövbelerin kabul olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kanatlı beyaz at görmek elinin de bollaşacağına, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine işaret eder.

Rüyada kanatlı beyaz ata binmek kazancının ilk önce azalacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments