Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanatlı beyaz ata binmek

Rüyada kanatlı beyaz ata binmek

Rüyada kanatlı beyaz ata binmek iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kanatlı beyaz ata binmek gördüyseniz:

  • Sizi kontrol etmeye veya yönlendirmeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kanatlı beyaz ata binmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine işarettir.

Rüyada kanatlı ata binmek huzurunun kaçacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına inanılır.

Rüyada uçan beyaz ata binmek böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine yorulur.

Rüyada gelinlik beyaz ata binmek rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine yorulur.

Rüyada beyaz bir ata binmek işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz ata binmek yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, bundan güç ve cesaret alacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelinlikle beyaz ata binmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine alamet eder.

Rüyada beyaz ata binmek ve düşmek haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments