Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanadı kırık beyaz güvercin görmek

Rüyada kanadı kırık beyaz güvercin görmek

Rüyada kanadı kırık beyaz güvercin görmek ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, sorunlarının da çözüleceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, imkân sahibi olacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kanadı kırık beyaz güvercin gördüyseniz:

  • Sadece başkalarının ayağınızın altında dolaşmaması gerekiyor.

Rüyada kanadı kırık beyaz güvercin görmek herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, sevap işleyeceğine, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada kanadı kırık güvercin görmek problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada güvercin kanadı görmek iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada kanadı kırılmış güvercin görmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine delalettir.

Rüyada kanatsız güvercin görmek tüm gözleri üzerinde toplayacağına, ibadete ağırlık verileceğine, sözler sarf edeceğine rivayet eder.

Rüyada tek kanatlı güvercin görmek kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, makama ve rızka sahip olacağına yorulur.

Rüyada kanadı kırık karga görmek dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kanadı kırık kelebek görmek çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments