Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzüm ve incir yediğini görmek

Rüyada üzüm ve incir yediğini görmek

Rüyada üzüm ve incir yediğini görmek geçim derdi çekeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına delalettir.

Rüyada üzüm ve incir yediğini gördüyseniz:

  • Bazı konuları bizzat sonuçlandırmak için girişimlerde bulunmadan önce, olayların ya da sorunların asıl nedenlerine odaklanmanız gerekiyor.

Rüyada üzüm ve incir yediğini görmek iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada incir üzüm yemek kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üzüm ve incir yemek her şeyin sarpa saracağına, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada üzüm incir görmek işlerinin düzeleceğine, işinde herkesten bir adım önde olacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına tabir olunur.

Rüyada incir ve üzüm görmek sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada üzüm ve incir görmek adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, maddi gücünün katlanacağına işaret eder.

Rüyada kuru incir ve üzüm görmek işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine delalettir.

Rüyada incir üzüm toplamak hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, yaptığı işlerin de içine sineceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments